پاورپوینت با موضوع اجرای نرم افزاری یک سازه بتنی با نرم افزار ETABS در قالب فایل ppt با 60 صفحه محتوا برای دانشجویان رشته مهندسی عمران گردآوری شده است. در ادامه بخش هایی از این پاورپوینت به همراه فهرست مطالب آن را مشاهده خواهید کرد.
مشخصات کلی سازه
سازه در نظر گرفته شده برای این پروژه یک سازه بتنی 10 طبقه با سه بلوک مجزا است. ارتفاع همه طبقات به جز ارتفاع طبقه اول و دوم 3.2m و ارتفاع دو طبقه اول 2.7m است. به دلیل اختصار از مدل کردن خرپشته صرف نظر شده است.
در سقف از تیرچه و بلوک استفاده شده است. سیستم باربر جانبی سازه، در دو طرف از نوع قاب خمشی متوسط است. (R=8) کاربری مسکونی است. (بنابراین برای محاسبه جرم ساختمان از 0.2 بار زنده استفاده خواهد شد.)
ایجاد تیرهای جلویی آسانسور
باید All Story را انتخاب کنیم. تیرمحور های C و 2-3 را انتخاب می کنیم و سپس از منوی Edit دستور Copy و بعد از آن Paste را اجرا می کنیم. سپس مقدار Delta X را 2.5m و برای تیر بعدی 2.5m - در نظر می گیریم.
معرفی مقاطع تیرها
از منوی Define به گزینه Frame sections می رویم. و Add Rectangular را وارد می کنیم. بقیه مشخصات را مطابق تصویر اصلاح می کنیم. گزینه Beam را انتخاب می کنیم. بقیه تیرها و ستون ها را نیز همین گونه معرفی می کنیم.
اختصاص مقاطع ستون
-
برای نمونه ستون C55X45 را به سه طبقه اول اختصاص می دهیم.
-
باید نرم افزار بر روی گزینه Similar Stories باشد.
-
از منوی Select دستور Select by Story Level را اجرا می کنیم و سه طبقه اول را انتخاب می کنیم و Ok می کنیم.
-
از منوی Select دستور Deselect را اجرا می کنیم. و Beam را انتخاب می کنبم.
-
از منوی Assign دستور Frame/Line گزینه Frame Section را می زنیم و مقطع C55X45 را انتخاب می کنیم.
فهرست مطالب
-
مشخصات کلی سازه
-
مصالح
-
فرض اولیه برای مقاطع تیر و ستون
-
خلاصه بارگذاری
-
پارامترهای تحلی