پاورپوینت با عنوان نمونه برداری از کالاها در قالب فایل ppt با 45 صفحه محتوا برای دانشجویان رشته مهندسی صنایع گردآوری شده است. در ادامه بخش هایی از این پاورپوینت به همراه فهرست مطالب آن را مشاهده خواهید کرد.
چرا از کالاها نمونه برداری می کنیم؟
-
برای کنترلهای مستمر از کالای موجود در بازار یا در واحدهای تولید جهت اطمینان از سلامت آن.
-
برای کنترل کالاهای وارداتی موجود درگمرکات و تطابق مشخصه های آن با حدود مجاز استانداردهای ملی ایران.
-
برای تایید سلامت کالای تولیدی و صدور پروانه های ساخت و مجوز استفاده از علامت استاندارد ملی.
-
و درنهایت ایجاد امنیت غذایی و حفظ سلامت آحاد افراد جامعه
شرائط کلی ظروف نمونه برداری
وسایلی که برای نمونه برداری استفاده می شود برای هر محصول باید مناسب آن باشد. در برخی مواد می بایست از وسایل سترون شده استفاده کرد. لذا باید پس از تمیز و خشک کردن طبق یکی از روشهای زیر اقدام به سترون سازی آن نمود.
-
با قرار دادن در هوای گرم 160-165 در جه سانتی گراد بمدت 2 ساعت
-
با قرار دادن در بخار اب در حرارت 121 درجه سانتی گراد بمدت 15 دقیقه در فشار 15 اتمسفر (اتوکلاو)
-
با قرار دادن در معرض تابش اشعه
-
با قرار دادن در اکسید اتیلن.
ظرفهای نمونه برداری
ظروف و درب آنها باید از جنسی باشد که نمونه ها را در طول مدت برداشت و حمل و آزمون بخوبی محفوظ نگه دارد بطوریکه هیچگونه تغییری در طی مرحله نمونه برداری و آزمون پدیدار نگردد. این ظروف باید کاملاً تمیز و خشک بوده و درصورت لزوم برای برخی آزمونها استریل شده باشند بطوریکه بعد از این عملیات ایجاد سم برای موجودات ذره بینی ننماید.
ظروفیکه برای نمونه های جامد یا نیمه جامد (خمیری شکل) و فرآورده های مایع مورد استفاده قرار می گیرند باید دارای دهانه پهن باشند و درب آنها کاملاً جزم باشد تا محتوی درون آنها بیرون نریزد.
فهرست مطالب
-
چرا از کالاها نمونه برداری می کنیم؟
-
لوازم عمومی مورد نیاز جهت نمونه برداری صحیح
-
شرائط کلی ظروف نمونه برداری
-
ظرفهای نمونه برداری
-
نمونه برداری تصادفی
-
تعاریف
-
محموله
-
بهر
-
نمونه اولیه
-
نمونه معرف
-
نمونه آزمایشگاهی
-
1ـ شرائط ارسال نمونه به آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو
-
الف) نمونه باید همراه با نامه یا فرم ارسال نمونه بر اساس ضوابط بند «ب» باشد
-
ب) ضوابط ارسال نمونه
-
ج) ضوابط ارسال نامه یا فرم ارسال نمونه
-
د) ضوابط ارسال مدارک
-
2 ـ نشانه گذاری کالا
-
کلیات نمونه برداری مواد غذایی برای آزمایشات باکتریولوژی
-
نمونه برداری از آب برای آزمایشهای باکتریولوژِی
-
مقدار نمونه
-
مقادیر لازم برای نمونه برداری از نظر آزمایش های فیزیکی و شیمیایی
-
نمونه هایی که به صورت بسته بندی می باشند
-
نمونه برداری روغن
-
نمونه برداری شکر
-
نمونه بردای چای
-
نمونه برداری از برنج و غلات و حبوبات
عنوان : پاورپوینت درمورد نمونه برداری از کالاها رشته مهندسی صنایع
بازدید : 1040 نفر
قیمت : 15,000 تومان
کد فایل : 605
فرمت : PPT
حجم فایل : 1,781 مگابایت
در صورت پولی بودن پروژه لینک دانلود فایل پس از پرداخت هزینه پروژه برای شما نشان داده می شود.
پاورپوینت نمونه برداری از کالاها -
دانلود پاورپوینت در باره نمونه برداری و انواع آن -
دانلود پاورپوینت کلیات نمونه برداری