معرفی سایت
سایت پیشرو پروژه حاوی کدهای برنامه نویسی، پروژه ها و مقالات در اکثر رشته های تحصیلی جهت کمک به افزایش دانش و پیشرفت علمی دانشجویان و دانش آموزان می باشد، اکثر پروژه های موجود به صورت رایگان و تعدادی هم بعد از پرداخت هزینه (بنا به درخواست ارسال کننده پروژه!) در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.
ضمانت بازگشت وجه
آرشیو موضوعی

علوم پزشکی

نمونه سوالات

آخرین پروژه های سایت
محبوب ترین پروژه های سایت

پاورپوینت درباره کیفیت آب در کشاورزی رشته مهندسی کشاورزی

موضوع بندی : مهندسی کشاورزی چهارشنبه 18 فروردین 1400
پاورپوینت درباره کیفیت آب در کشاورزی رشته مهندسی کشاورزی

پاورپوینت با موضوع کیفیت آب در کشاورزی در قالب فایل ppt با 70 صفحه محتوا برای دانشجویان رشته مهندسی کشاورزی و سایر علاقه مندان گردآوری شده است. در ادامه بخش هایی از این پاورپوینت به همراه فهرست مطالب آن را مشاهده خواهید کرد.

کیفیت آب آبیاری

آب در درجه حرارت معمولی مایعی است بی بو، بی مزه و صاف و مزه آب طبیعی آشامیدنی از گازها و نمک های حل شده ناشی می شود. در آب به غیر از گازها و نمک ها، مواد معلق نیز می باشد که نوع این مواد اضافی و مقدار آن در آب تحت عنوان کیفیت آب مورد مطالعه قرار می گیرد. در توسعه منابع آب به غیر از کمیت به کیفیت نیز باید اهمیت داده شود. بنابر این آب باید از نظر کیفیت نیز مورد تجزیه تحلیل قرار گیرد.

درجه حرارت

درجه حرارت آب منابع سطحی و چاههای کم عمق نسبت به فصول سال در حال تغییر است. بطوری که درجه حرارت آب چاههای عمیق بالاست و تغییرات زیادی نشان نمی دهند و می توان گفت تقریباً یک عدد ثابتی دارند. درجه حرارت آب با ترمومتر اندازه گیری می شود که اگر زیر c ° 10 باشد علف های هرز خوب رشد نمی کنند ولی اگر بین 15-10 درجه سانتی گراد باشد رشد گیاهان بیشتر می شود. حداکثر رشد گیاهان در 15 درجه سانتی گراد گزارش شده است.

تحقیقی که در این مورد انجام گرفته نشان داده که در صورت 32 درجه سانتی گراد بودن حرارت آب آبیاری، گیاه توت فرنگی لطمه می بیند. بطور کلی درجه حرارت آب در آبیاری مشکلی ایجاد نمی کند، زیرا در هنگام جریان در کانالها و یا ذخیره در سد ها ویا مخازن دیگر به حرارت اپتیمم خود می رسد. فقط در آبیاری های اولیه برای رشد بذر ها درجه حرارت آب اهمیت دارد.

مزه و بو

مزه و بوی نامطلوب آبها ممکن است از وجود مواد مختلف، میکرو ارگانیسم های زنده، مواد آلی پوسیده (گیاهان وحشی، باکتریها و غیره )، فاضلابهای صنایع و غیره ناشی شود. مزه و بوی آبها با بو کردن و چشیدن مشخص می شود هر چند از نظر آبیاری مشکلات زیادی به بار نمی آید ولی در استفاده از آب فاضلابها باید دقت لازم بکار گرفته شود و معمولاً در گزارشها ذکر نمی شود.

تأثیر املاح محلول در آب آبیاری اثر شوری

مقدار کل نمکهای محلول در آب آبیاری به عنوان شوری آب مورد مطالعه قرار می گیرد. در تأسیس شبکه های آبیاری یکی از مسائل مهم که باید در نظر گرفته شود مقدار نمکهای موجود در خاکها و آب آبیاری مورد استفاده در شبکه آبیاری می باشد. خواص فیزیکی خاکها بیشتر با وضعیت شیمیایی خاکها ارتباط دارد.

بدیهی است بافت خاک و نفوذپذیری نسبت به آب، تخلخل و سایر خصوصیات خاک با وضعیت شیمیایی آن تغییر می کند. وضعیت شیمیایی خاک نیز بستگی به ترکیب آبی که در تماس است دارد.

فهرست مطالب

  • کیفیت آب آبیاری
  • تجزیه و تحلیل آب
    • تجزیه فیزیکی
      • درجه حرارت
      • رنگ
      • مزه و بو
      • مواد معلق
      • تیرگی (کدر بودن )
    • تجزیه شیمیایی
      • مهمترین نمکهای موجود در هوا که به صورت محلول در آب باران
      • PH
      • هدایت الکتریکی - Electrical Coductivity
  • عناصر کم مصرف
  • روشهای تعیین غلظت کل نمکهای محلول در آب
    • روش باقیمانده خشک
    • روش تعیین غلظت سدیم درآب آبیاری
    • روش تعیین غلظت کربنات و بی کربنات
  • شاخص اشباع (Saturation Index)
  • تأثیر املاح محلول در آب آبیاری
    • اثر شوری
    • اثر سدیم
    • اثر بی کربناتها
    • اثر بر
  • روشهای طبقه بندی آبهای آبیاری
    • روش Scofield
    • روش Wilcox and Magistad
    • روش دیاگرام Wilcox یاروش دیاگرام آزمایشگاه شوری U.S.A
    • روش شوری نسبی و مطلق
  • طبقه بندی آب آبیاری از نظر شوری
  • طبقه بندی آب آبیاری از نظر قلیائیت
  • انتخاب روش کشت و آبیاری مناسب

مشخصات فایل
ضمانت نامه تمام فایل های موجود در سایت دارای ضمانت بازگشت وجه می باشد. ضمانت نامه
عضویت در پیشرو پروژه
پروژه های مرتبط

شماره تماس جهت پشتیبانی از فایل های خریداری شده سایت : 912-8484-0914 قره داغی