معرفی سایت
سایت پیشرو پروژه حاوی کدهای برنامه نویسی، پروژه ها و مقالات در اکثر رشته های تحصیلی جهت کمک به افزایش دانش و پیشرفت علمی دانشجویان و دانش آموزان می باشد، اکثر پروژه های موجود به صورت رایگان و تعدادی هم بعد از پرداخت هزینه (بنا به درخواست ارسال کننده پروژه!) در اختیار شما عزیزان قرار خواهد گرفت.
ضمانت بازگشت وجه
آرشیو موضوعی

علوم پزشکی

نمونه سوالات

آخرین پروژه های سایت
محبوب ترین پروژه های سایت

پاورپوینت مراحل تولید کنسرو گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی

موضوع بندی : مهندسی صنایع یکشنبه 3 اسفند 1399
پاورپوینت مراحل تولید کنسرو گوجه فرنگی یا رب گوجه فرنگی

پاورپوینت با موضوع مراحل تولید کنسرو گوجه فرنگی در قالب فایل ppt با 26 صفحه محتوا برای دانشجویان رشته مهندسی صنایع و سایر رشته های مرتبط گردآوری شده است. در ادامه بخشهایی از این پاورپوینت به همراه فهرست مطالب آن را مشاهده خواهید کرد.

مقدمه

رب گوجه فرنگ عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم و بوی مطبوع از خواص ظاهری آن می باشد بریکس آن حدود 28% و دارای ph اسیدی در حدود 3/4 می باشد.3%-2% نمک به آن افزوده می شود و به دو صورت فله ای و بسته بندی در بازار موجود می باشد.

نوع بسته بندی آن معمولاًدر دو نوع یک کیلویی و نیم کیلویی است. رب گوجه فرنگی باید هموژن عاری از آلوده به کپک، بدون ذرات ناخواسته، بدون نگهدارنده شیمیایی و دارای رنگ و طعم مطبوع می باشد.

مواد اولیه

گوجه فرنگی مناسب برای تولید رب باید درشت، دارای پوست نازک توپر، بافت نرم، محتوی مواد جامد (بریکس ) بالا، رنگ قرمز تند در پوسته و گوشت، طعم و بوی مطبوع، سالم، عاری از آلودگی به کپک و آفات، بدون حفره های آبکی در داخل، بدون هسته زیاد و درشت، محتوی منو ساکارید و دی ساکارید بالا، اسیدیته پایین، مقاوم در برابر رشد کپکها باشد و هنگام برداشت باید رسیده باشد اما نه زیاد از حد. برای حمل و نقل گوجه فرنگی ظروف کوچک مناسب تر است تا از له شدن و ترک برداشتن گوجه ها جلوگیری شود.

شستشو

عمل شستشو برای جدا کردن و حذف ذرات گل و خاک انجام می گیرد، برای این منظور محصول را به مدت 6-4 دقیقه در آّب خیسانده و در حین این عمل هوای فشرده وارد ظرف می کنند با گوجه ها به همدیگر مالیده شده و به صورت معلق به نحو مؤثری تمیز می شوند.

پس از این مرحله محصول به وسیله پرده های چرخان در مسیر انتقال به مرحله بعد با آب تمیز که با فشار زیاد اسپری شده شسته می شوند تا آلودگی حوضچه شستشو به میزان بیشتری حذف می گردد.

فهرست مطالب

  • مقدمه
  • رب گوجه فرنگی
  • مواد اولیه
  • مراحل خط تولید کنسرو رب گوجه فرنگی
    1. شستشو
    2. بازرسی روی نوار (سورتینگ)
    3. خرد کردن و له کردن (پالپ)
    4. جدا کردن هسته و پوسته (فیلتر اسیون)
    5. تغلیظ در خلأ
    6. پر کردن، اگزاست، دربندی و اتکیت زنی
    7. فرآیند دمایی
  • نمودار خط تولید رب گوجه فرنگی
  • آزمایشات کنترل کیفی رب گوجه فرنگی
    • الف) آزمایشات فیزیکی
      • آزمودن تعیین مقدار مواد جامد محلول در آب( بریکس)
      • آزمودن ناخالصیها (کاشی)
    • ب) آزمایشات شیمیایی
      • آزمون PH
      • آزمون نمک به روش ولهارد
      • طرز تهیه معرف کرومات پتاسیم
    • ج) آزمایشات میکروبی

مشخصات فایل
ضمانت نامه تمام فایل های موجود در سایت دارای ضمانت بازگشت وجه می باشد. ضمانت نامه
پروژه های مرتبط

شماره تماس جهت پشتیبانی از فایل های خریداری شده سایت : 912-8484-0914 قره داغی