پاورپوینت با موضوع اصول تغذیه صحیح در روزه داری در قالب فایل ppt با 40 صفحه محتوا برای دانشجویان رشته علوم تغذیه و دانش آموزان و سایر علاقه مندان و روزه داران گردآوری شده است. در ادامه بخش هایی از این پاورپوینت به همراه فهرست مطالب آن را مشاهده خواهید کرد.
چه مواد غذایی بهتر است در ماه مبارک رمضان بیشتر استفاده شود
-
مواد نشاسته ای با نمایه ی قندی پائین که شامل:
-
نان های جو، سوپ و آش جو
-
انواع میوه جات و سبزیجات
-
انواع حبوبات به ویژه لوبیاها و عدس
-
انواع رشته ها که آرد آن از گندم سبوس دار تهیه شده باشد.
-
انواع ماکارونی که آرد آن از گندم سبوس دار تهیه شده باشد.
-
نان هایی که با دانه های گیاهی مثلاً کنجد درست می شوند
-
انواع برنج
چه مواد غذایی بهتر است در ماه مبارک رمضان کمتر استفاده شود
مصرف غذاهای خشک و پرادویه و شور در وقت سحر اصلا مناسب نیست. این غذا ها شامل کالباس، سوسیس، انواع کتلت ها و کنسرو ها است. معمولا غذا های پر ادویه و خشک سبب تشنگی بیشتر در طول روز می شوند.
وعده ی سحری
بهتر است مانند وعده ی ناهار باشد و غذای اصلی در این وعده صرف شود:
-
انواع چلوخورشت و پلوهای مخلوط با حبوبات و سبزیجات (عدس پلو، لوبیا پلو، سبزی پلو به همراه مقدار اندکی مرغ، ماهی یا گوشت).
-
مصرف زیاد مواد پروتئینی درسحر سبب تشنگی در ساعات اولیه روز می شود و سبزی های تازه مثل سبزی خوردن یا سالاد کاهو و ماست برای این وعده مناسب است.
-
لازم به ذکر است که از مصرف بیش از حد سالاد خودداری شود.
-
بلافاصله بعد از اتمام سحری از نوشیدن چای پررنگ اجتناب کنید، زیرا هم جذب آهن را کاهش می دهد و هم مصرف زیاد چای در سحر باعث افزایش دفع ادرار و دفع مواد معدنی مورد نیاز بدن و بروز تشنگی در طول روز می شود.
فایده های مصرف وعده ی غذایی منظم
-
بدن شما سوخت و ساز خودش را بهتر و منظم تر تنظیم می کند.
-
از اضافه وزن و چاقی پیشگیری می کند و شما را از این بیماری ها حفظ می نماید.
-
باعث می شود که شما از غذاها و مواد غذایی مفید استفاده کنید.
-
امکان استفاده از سبزیجات و میوه جات را برای شما بیشتر می کند.
-
از گرسنگی های طولانی و ایجاد التهاب معده و شاید زخم معده پیشگیری می کند.
-
وعده ی غذایی منظم در داشتن خواب خوب و منظم کمک می کند.
-
وعده ی غذایی منظم، کارایی و توانایی شما را برای کار و مطالعه، بیشتر می کند.
-
وعده ی غذایی منظم فرصت بیشتری فراهم می آورد تا با اعضاء خانواده، غذا میل کنید.
فهرست مطالب
-
افطار
-
شروع افطار
-
فاصله افطار تا سحر
-
آخر شب، قبل از خواب
-
سحر
-
مواد نشاسته ای با شاخص قندی بالا
-
چه مواد غذایی بهتر است در ماه مبارک رمضان بیشتر استفاده شود
-
نوشیدنی هایی که در ماه مبارک رمضان بهتر است به صورت محدود تری استفاده شوند.
-
نوشیدنی های مناسب در وقت افطار
-
نوشیدنی های مناسب در وقت سحر
-
چه مواد غذایی بهتر است در ماه مبارک رمضان کمتر استفاده شود
-
اشتباهات رایج تغذیه ای درماه مبارک رمضان
-
زمان انجام فعالیت بدنی در روزه داری
-
افطار
-
وعده ی سحری
-
شام
-
فایده های مصرف وعده ی غذایی منظم
-
برخی از مشکلات رایج در روزه داری
-
سوء هاضمه همراه با احساس پری معده
-
افت فشارخون
-
سردرد
-
افت قند خون
-
گرفتگی عضلات
-
سوزش سردل، ورم معده
-
سنگ کلیه
-
راه های مقابله با تشنگی در طول روز
عنوان : پاورپوینت اصول تغذیه صحیح در ایام روزه داری و ماه مبارک رمضان
بازدید : 1132 نفر
قیمت : 7,000 تومان
کد فایل : 667
فرمت : PPT
حجم فایل : 2,810 مگابایت
در صورت پولی بودن پروژه لینک دانلود فایل پس از پرداخت هزینه پروژه برای شما نشان داده می شود.
پاورپوینت تغذیه صحیح روزه داری -
اصول تغذیه روزه داری -
اصول تغذیه مناسب ماه رمضان -
پاورپوینت تغذیه در ماه رمضان