پاورپوینت با موضوع تغذیه در دوران بارداری و حاملگی در قالب فایل ppt با 37 صفحه محتوا برای دانشجویان رشته علوم تغذیه و سایر علاقه مندان گردآوری شده است. در ادامه بخش هایی از این پاورپوینت به همراه فهرست مطالب آن را مشاهده خواهید کرد.
مقدمه
از آنجایی که حرکت در جاده تندرستی مدیون بذل توجه و دقت از همان لحظه های نخستین زندگی انسان یعنی از اوایل دوران جنینی است، اهمیت دوران بارداری بر همگان روشن می گردد. یکی از مهمترین و اصلیترین نکات در این دوران، تغذیه مادر باردار می باشد، زیرا رشد و نمو کامل جنین رابطه تنگاتنگی با تغذیه مادر داشته، تامین نیاز های او با دریافت مواد مغذی مادر عجین شده، تنها راه بر آوردن نیاز های انرژی و ساختاری او به واسطه جفت است.
جنین رشد بسیار سریعی دارد و وزن او از یک گرم در 8 هفتگی به 3200 گرم در هفته چهلم می رسد. جنین برای چنین رشدی، احتیاج به انواع مواد مغذی دارد که باید از طریق تغذیه صحیح مادر تامین شود. سوء تغذیه طولانی در دوران پیش از بارداری، می تواند باعث سوءتغذیه جنین شود و در نتیجه ممکن است که وزن نوزاد هنگام تولد از حداقل قابل قبول (2500 گرم) کمتر باشد.
نحوه مصرف مکمل ها در دوران بارداری و شیردهی
مکمل آهن: افزایش نیاز در بارداری 2 برابرکه از طریق مصرف مواد غذایی تامین نمی شود. مصرف یک عدد قرص فرو سولفات در روز از هفته 16 بارداری تا سه ماه بعد از زایمان. اگر مادر دچار کم خونی شدید باشد باید دوز درمانی یعنی 4-5 میلی گرم به ازاء کیلوگرم وزن بدن.
عوارض: تهوع، درد معده، اسهال یا یبوست. توصیه به مصرف قرص بعد از غذا، شب قبل از خواب از مصرف شیر و لبنیات با قرص آهن خودداری شود.
وزن گیری در طول بارداری
-
وزن گیری با رژیم غذایی متعادل از همه گروههای غذایی
-
از ماه سوم وزن گیری سرعت گرفته و متضمن سلامت مادر و جنین
-
افزایش وزن مربوط به جنین، جفت، رحم، افزایش حجم خون، ذخایر چربی و اندازه Breast
-
وزن گیری سریع یا کند سبب زایمان زود رس
-
کمی وزن گیری : نقص لوله عصبی
-
وزن گیری زیاد چاقی جنین و بعد از زایمان مادر
-
با توجه به وضعیت بدنی مادر (لاغر، طبیعی، یا چاق) میزان افزایش وزن توصیه شده متفاوت است.
شکایات شایع دوران بارداری
-
کاهش مصرف شکلات، قهوه، چای، نوشابه های گازدار و سایر نوشیدنی های حاوی کافئین
-
خودداری ازمصرف سرکه و استفاده از شیر، تخم مرغ و غذاهای نشاسته ای
-
خودداری از دراز کشیدن یا خم شدن بعد از صرف غذا
-
سر بالاتر از بدن در هنگام استراحت
-
در نهایت استفاده از آنتی اسید
فهرست مطالب
-
مقدمه
-
عوامل خطر زا در مرحله شروع بارداری
-
عوامل خطر زا طی مراقبت های بارداری
-
مراقبت های تغذیه ای از خانم های مبتلا به سوءتغذیه پیش از بارداری
-
مراقبت های تغذیه ای در بارداری و شیردهی (پزشک و ماما)
-
گروه های غذایی اصلی
-
گروه متفرقه
-
نحوه مصرف مکمل ها در دوران بارداری وشیردهی
-
مکمل مولتی ویتامین (ساده یا مینرال)
-
مکمل اسید فولیک
-
وزن گیری در طول بارداری
-
شکایات شایع دوران بارداری
-
سوزش سردل
-
تهوع صبحگاهی (Morning Sickness)
-
ورم بارداری
-
Pica و ویار حاملگی
-
یبوست
-
پتیالیزم یا افزایش بزاق دهان
-
نکات تغذیه ای در برخورد با مشکلات و بیماریهای دوران بارداری
-
آنمی
-
پره اکلامپسی و اکلامپسی
-
سوء تغذیه با کاهش وزن گیری
-
عوامل مستعد کننده سوء تغذیه
-
سوء تغذیه ناشی از بیش خوری (Over nutrition)
-
درمان سوء تغذیه
-
دیابت بارداری
-
دیابت آشکار یا از پیش شناخته شده
-
عفونت های ادراری
-
فنیل کتونوری
عنوان : پاورپوینت در مورد تغذیه در دوران بارداری و حاملگی رشته علوم تغذیه
بازدید : 997 نفر
قیمت : 12,000 تومان
کد فایل : 804
فرمت : PPT
حجم فایل : 260 کیلوبایت
در صورت پولی بودن پروژه لینک دانلود فایل پس از پرداخت هزینه پروژه برای شما نشان داده می شود.
پاورپوینت تغذیه در دوران بارداری -
پاورپوینت غذا خوردن دوران بارداری -
تغذیه زنان حامله -
پاورپوینت تغذیه زمان بارداری زنان