پاورپوینت با موضوع مفاهیم کربوهیدرات ها در قالب فایل ppt با 47 صفحه محتوا برای دانشجویان رشته علوم تغذیه و سایر رشته های مرتبط گردآوری شده است. در ادامه بخش هایی از این پاورپوینت به همراه فهرست مطالب آن را مشاهده خواهید کرد.
-
مونوساکاریدها: قندهای ساده با چندین گروه OH. بر اساس تعداد کربن به تریوز، تتروز، پنتوز، هگزوز...
-
دی ساکاریدها: از دو مونوساکارید که به صورت کوالان به هم متصل شده اند ساخته شده اند.
-
الیگوساکاریدها: تعداد محدودی مونوساکارید که به صورت کوالان به هم متصل شده اند ساخته شده اند.
-
پلی ساکاریدها: پلی مری از واحدهای مونوساکاریدی، بیش از 10 واحد
اشکال مختلف قندها (ایزومریسم)
-
ایزومرها: ترکیباتی با فرمول شیمیایی (ملکولی) یکسان و فرمول ساختاری متفاوت هستند.
-
ساختاری: در آنها اتم ها و گروه های عاملی از راه های متفاوتی به هم وصل شده اند
-
فضایی : در آنان شکل پیوندها یکسان است؛ اما شکل هندسی اتم ها و گروه های عاملی در فضا متفاوت است
نشاسته
قند ذخیره ای مهم در گیاهان است. بخصوص در دانه ها (گندم، جو، ذرت و مانند آن) و در غده ها (سیب زمینی) ذخیره می شود. نشاسته در آب به شدت نامحلول است و در آب گرم متورم می شود و چسب نشاسته می سازد. نشاسته که یکی از محصولات فتوسنتز است، خود از دو بخش آمیلوز به صورت زنجیره خطی و آمیلوپکتین که دارای انشعاب است، ساخته شده است. هیدرولیز نشاسته ابتدا تولید دکسترین، مالتوز و در نهایت (هیدرولیز کامل) تولید مولکولهای گلوکز می نماید.
پلی ساکاریدها (چند قندی ها)
دکسترین نوعی فیبر محلول می باشد که در طی فرآیند دکسترینه شدن dextrinization از نشاسته ذرت یا گندم در درجه حرارت بالا، تشکیل شده و به دنبال درمان آنزیمی (با آمیلاز) به دکسترین مقاوم تبدیل می شود.
دکسترین مقاوم دارای پیوندهای خطی و شاخه های اضافی گلیکوزیدی می باشد که توسط آنزیم های دستگاه گوارش قابل هضم نیست. این پیوندهای جدید موجب غیر قابل هضم شدن دکسترین شده، به طوری که تنها درصد کمی از دکسترین در روده کوچک جذب می شود و بقیه به آرامی در روده بزرگ تخمیر می شود.
فهرست مطالب
-
کربوهیدراتها (گلیکانها)
-
مونوساکاریدها (قندهای ساده)
-
کربن نامتقارن یا کربن کایرال
-
اشکال مختلف قندها (ایزومریسم)
-
ایزومرهای آلدوز و کتوز (ایزومر ساختاری)
-
انانتیومر (ایزومر فضایی)
-
ایزومرهای D و L
-
ساختار خطی برای گلوکز
-
ساختار هاورس برای گلوکز
-
ساختار صندلی برای گلوکز
-
تشکیل حلقه پیرانوز (شش ضلعی) در گلوکز
-
تشکیل حلقه پیرانوز در گلوکز
-
تشکیل حلقه فورانوز (پنج ضلعی) در فروکتوز
-
تشکیل حلقه پیرانوز(شش ضلعی) در فروکتوز
-
تشکیل حلقه فورانوز و پیرانوز در فروکتوز
-
اپیمر
-
تفاوت ساختاری گلوکز، گالاکتوز و مانوز
-
پیوند گلیکوزیدیک
-
دی ساکاریدها
-
پلی ساکاریدها (چند قندی ها)
-
پلی ساکاریدها (دکسترین)
-
مشتقات قندها
-
متابولیسم کربوهیدراتها
عنوان : پاورپوینت در مورد مفاهیم کربوهیدرات ها رشته علوم تغذیه
بازدید : 1067 نفر
قیمت : 13,000 تومان
کد فایل : 775
فرمت : PPT
حجم فایل : 11,655 مگابایت
در صورت پولی بودن پروژه لینک دانلود فایل پس از پرداخت هزینه پروژه برای شما نشان داده می شود.
پاورپوینت مفاهیم کربوهیدراتها -
دانلود مفاهیم اولیه کربوهیدرات ها -
فرمول های کربوهیدراتها -
مفاهیم قندها و ایزومرهای کربوهیدراتها